Ois vaan niin ihanaa naida! minä olen Kikka 20v Helsingin läheltä Olen kesälomalla, ja olen täysin raitis nainen, en polta enkä juo. Lopetin juonnin vuodenvaihteessa. ja nyt olen tosi hyvässä trimmissä vartalostani. Mutta taas tää sosiaalinen osa elämässäni ei ole niin hauska, yksin kaikki illat ja viikonloput, paljon vaikeampaa tavata miehiä selvinpäin. Tai ainaskin miehiä jotka kiinnostavat minua. No kokeilen nyt tän kautta että löytyiskö seksiseuraa. Joku joka jaksaa matkustaa luokseni tyydyttämään nuoren naisen tarpeita. Ota yhteyttä jos kiinnostaa TÄSTÄ

- Lähetäänkö iskuritreffeille? -

Vastaus mainos “Ois ihana naida…

  1. moika
    eiköhän sen verran jaksa 😉
    tässä on tällänen 41v sinkku mies jos kiinostaa kysy jotain niin kysy?

Kirjoita minulle viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *